Dezvoltarea capacităţilor parapsihologice

 

 

     Din ciclul – "Nebunia mea le depăşeşte pe ale voastre"

dezvoltarea capacitatilor paranormale

     "Mintea este un zgârie-nori

     Un zgârie-nori este o clădire foarte înaltă din oţel, ciment şi sticlă.
Are o temelie şi multe etaje. La fiecare etaj se găseşte altceva, iar un lift vă poate duce oriunde doriţi.

     Mintea dumneavoastră seamănă cu un zgârie-nori, are deci o fundaţie şi multe etaje. Fiecare etaj este reprezentat de un alt nivel de percepţie – conştient, subconştient şi supraconstient -, un alt nivel de cunoştinţe şi aptitudini. Spre deosebire de oţelul, cimentul şi sticla dintr-o clădire, mintea constă în energie pură şi inteli genta. Liftul este reprezentat de capacitatea dvs. dobândită de a ajunge la orice nivel al minţii, după bunul plac.

      Incursiune într-un zgârie-nori mental

     Închipuiţi-va că staţi drept în faţă unui zgârie-nori imens ce reprezintă mintea dvs. Priviţi în sus. Nu puteţi vedea vârful clădirii, care dispare în nori. Ştiţi că mintea dvs. este la fel de vast a că şi acest zgârie-nori.

     Intraţi în clădire, la parter, şi priviţi împrejur.

     Veţi vedea multe uşi. Pe una scrie „auto -conservare”, iar pe celelalte „hrană”, „adăpost”, „siguranţă”, „reproducere”. Din ceea ce vedeţi vă daţi seama că parterul minţii dvs. cuprinde necesităţile cotidiene şi ceea ce are legătură cu supravieţuirea. Acest nivel vă
este foarte familiar. De o parte şi de cealaltă a holului, tocmai în capătul lui, vedeţi două uşi de lift. Pe una scrie „Numai în sus”, iar pe cealaltă „Numai în jos”.

     Intraţi în liftul cu menţiunea „Numai în jos ”. Coborâti la subsol. Lăsaţi uşile să se deschidă, dar nu ieşiţi din lift. Priviţi doar din uşa.


     Vedeţi iarăşi uşi pe care, de data aceasta, scrie „lăcomie ”, „violenţă”, „ura” sau „mândrie”. Puteţi vedea şi multe alte uşi pe care sunt înscrise alte cuvinte cu conotaţii negative. Va daţi seama că acesta este sinele dumneavoastră inferior. Va daţi seama că în
trecut aţi fost la acest nivel de nenumărate ori, el va este mult prea familiar. Nu va place aici.

     Puteţi să simţiţi vibraţiile negative şi juraţi să nu mai călcaţi în acest loc. Închideţi uşa liftului şi încuiaţi calea de acces spre subsol. Aruncaţi cheia în fanta dintre cabina şi perete. Cheia cade imediat în puţul ascensorului, de unde nu o mai puteţi recupera, întoarceţi-va cu liftul la parter.

     Ieşiţi din ascensor.


     Întoarceţi-va şi puneţi pe uşa un lacăt mare şi solid, imposibil de forţat. Nu veţi mai folosi niciodată acest ascensor ce merge numai în jos.

     Intraţi acum în ascensorul ce merge „numai în sus” şi urcaţi la primul etaj. Deschideţi uşa liftului, mergeţi de-a lungul coridorului şi uitaţi-va la ceea ce scrie pe uşile de la acest nivel. Veţi citi pe una „visuri”, iar pe cealaltă „previziuni”; ambele va sunt familiare. Aţi mai fost pe aici şi în trecut.
     

     Vedeţi de asemenea multe uşi pe care nu scrie nimic; încă nu aţi aflat ce se ascunde în spatele lor. Luaţi iarăşi liftul şi urcaţi la etajul al doilea.
     Uşa de aici este încuiată. Nu puteţi vedea ce se află la acest nivel. Fixaţi-va mental obiectivul de a găsi cheia pentru că într-o bună zi să puteţi deschide şi această uşa.

     Întoarceţi-va acum la parter.


     Realizaţi faptul că aveţi o conştiinţa de sine mai puternică. Ştiţi că aveţi o latura inferioară a sinelui cu care nu doriţi să mai aveţi de-a face. Ştiţi că aveţi şi conştiinţa unui sine superior. Ştiţi, de asemenea, că aveţi sute de niveluri ale sinelui superior pe care încă nu le-aţi descoperit.

     Juraţi să găsiţi o cale pentru a descuia şi explora acele niveluri superioare.

     Ieşiţi şi uitaţi-va încă o dată cu atenţie la acest zgârie -nori pe care îl formează mintea dvs.
    Observaţi cât este de înalt. Ceea ce aţi făcut este doar o mică incursiune în mintea proprie; va doriţi să ajungeţi mai departe."

                         William W. Hewitt"Dezvoltarea capacităţilor parapsihologice"

 Combinarea corectă a alimentelor

 

 

     În tabelul următor este prezentată o combinare corectă a alimentelor în viziunea doctorului Robert Morse.

combinarea corecta a alimentelor

 Purificarea aerului din casă – Philodendron scandens

 

     

            Cum să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea cu ajutorul unei plante

 

     Filodendronii au capacitatea de a absorbi din mediu formaldehidă ( substanţă toxică cancerigenă prezenţa în majoritatea caselor şi spaţiilor închise din cauza căreia puteţi să suferiţi de iritaţii ale ochilor, nasului, gâtului, sau pielii, de dureri de cap sau tulburări de somn sau crize de astm bronşic).


     La fel de util este filodendronul şi împotriva altor substanţe care se pot găsi în aerul pe care-l respirăm : amoniac, benzen, tricloretilen şi hidraţi, ca şi xilen.
 

     Cea mai accesibilă plantă din toate punctele de vedere pentru casă sau birou este Philodendron scandens deoarce pe lângă toate aceste capacităţi extraordinare nu necesită o îngrijire deosebită fiind o plantă foarte puţin pretenţioasă şi care se poate descurcă în cele mai vitrege condiţii.

 

Philodendron scandens purificarea aerului din casa


     Philodendron scadens este ideală pentru camera de masaj sau pentru oricare altă camera deoarece purifică aerul, ajută la reglarea umidităţii atmosferice, se adaptează variaţiilor de temperatura, nu necesită foarte multă lumina, are un aspect plăcut şi îi place muzică bună. 🙂
 

     "Următoarele plante sunt extraordinare ca plante de interior, datorită faptului  că pot purifică aerul din locuinţa:
• Filodendron (Philodendron spp.)
• Plantă păianjen (Chlorophitum comosum)
• Plantă de bambus (Rhapis excelsea)
• Plantă de porumb (Dracaena fragans)
• Iederă englezească (Hedera helix)
• Bromelia (Cryptanthus spp.)
• Crizantema (Chrysanthemum spp.
• Palmieri de interior ”  
 – doctor Robert Morse

 

     Dacă doriţi să achiziţionaţi un Philodendron scandens sunaţi la 0722.394.420 sau scrieţi pe adresa de email vladcpopescu@gmail.com. Preţul este de 20 ron