Masajul copiilor

 

     E bine să-i înveţi de mici cu masajul, e foarte sănătos atât pentru ei cât şi pentru tine, odată înţelegând conceptul fiindu-le mai uşor să transmită şi ei la rândul lor.


     Erik deja se crede specialist şi-şi foloseşte jucăriile pe post de unelte, unele maşinuţe fiind bune şi pentru mine la salon. 🙂


     Copiii pot beneficia de masaj la fel de bine ca orice adult mai ales atunci când îi este făcut de către părinte – "A parent's touch holds great power"

masaj pentru copii


     Pentru copiii care suferă de autism chiar există programe speciale de terapie prin masaj cu rezultate deosebite.


     Indiferent de vârstă masajul este un lucru benefic de care toţi oameniilor au nevoie şi totuşi foarte puţini ştiu să profite de un asemenea serviciu măcar o dată pe luna.


     Eu fac în fiecare zi masaj. Din păcate de partea cealaltă a mesei. 🙂

 Apa de cocos din comerţ

 

     Intru în mega-image în căutarea unei nuci de cocos şi când colo îmi apare băutura magică de la Alpro – Coconut original refreshing taste, o nebunie, fără zahăr , fără calorii, plină de vitamine, zici că gata am dat lovitura, la doar 11 ron.


     Din păcate pe spate ingredientele nu sunau deloc prea bine – apă, lapte de cocos (5,3%) ( crema de cocos,apă), orez (3.3%), fosfat tri-calcic, mama lor de stabilizatori ( caragenan, gumă xanthan, gumă guar), sare de mare, vitamine(B12,D2), arome.

apa de cocos alpro
 

     În acest caz apa de la robinet este mai sănătoasă.


     În magazinul de alături aveau ceva nou(împart şi pliante) şi mai scump – apă de cocos Chi 1L – 26 ron dar la ingrediente îţi preciza că ar fi 100% apă de cocos pură.
 

apa de cocos chi

     Având în vedere aceste variante am luat o nucă la 3 ron, cu apă de cocos în ea şi cu pulpă s-o mănânci sau s-o faci lapte.