Apilarnil un miracol românesc


 

 

     Ştiţi ce este apilarnilul şi din ce se obţine ? Normal că nu. De ce ar ştii cineva aşa ceva că doar nu-i o invenţie românească.


     Apilarnilul este un produs al stupului obţinut din larve de trântor şi care a fost inventat de domnul Nicolae V. Ilieşiu în 1980.
     În copilărie a observat că puii de găină care aveau alimentaţia suplimentată cu pulbere din larve de trântor creşteau mai repede şi mai bine decât toţi ceilalţi şi pornind de la această observaţie şi-a continuat experimentele de-a lungul anilor.


     Apilarnilul este un amestec alcătuit din 97% corpul larvei de trântor şi 3% hrană larvară compusă din lăptişor de matcă, păstură, miere, polen şi apă.

   În momentul recoltării, larvă de trântor conţine aproximativ 10 milioane de spermatozoizi, un asemenea aport nutritional putând corectă probleme de dinamică sexuală masculină.
     Apilarnilul ajută şi la o dezvoltare mai bună a tinerilor de ambele sexe, rezultate spectaculose obţinându-se în special la băieţi.


     În compoziţia lui se găsesc aminoacizii esenţiali, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru, fier, mangan, zinc, potasiu fiind un produs tonic de o foarte mare valoare.

 

apilarnil crud cu miere


     Cine şi de ce ar trebui consumat apilarnilul ? 


     În general omul care-şi preţuieşte sănătate fizică şi psihică ar trebui să-l consume, apilarnilul prin substanţele sale regenerante, vitalizante şi energizante conferă un randament mult mai bun atât intelectual cât şi fizic, asigurând o rezistenţă mult mai mare la efort.


     Persoanele în vârstă care au consumat apilarnil au observat o vitalitate mai bună, o rezistenţă mărită la boli prin creşterea imunităţii, o recuperare mai rapidă din anumite suferinţe specifice vârstei.


     Studiile au arătat că are foarte multe beneficii şi în diferite probleme ginecologice, hepatice, carenţe de diferite tipuri, convalescenţe.


     În urma sau în timpul tratamentelor oncologice, folosirea apilarnilului a avut rezultate uimitoare ajutând chiar la tratarea tipurilor de cancer considerate având origini hormonale feminine, cancere de sân sau genitale.
 

     Ca bărbat te ajută la potenţa dar în special la fertilitate prin îmbunătăţirea calităţii spermei. Viteza, vigoarea şi numărul de spermatozoizi crescând considerabil.


     La sportivi în urmă consumului de apilarnil că supliment nutritiv s-a observat o creştere mai rapidă a masei musculare.


     Apilarnilul simplu se ţine doar la frigider dar de regulă se consumă în amestec cu miere.
     Concentraţia pe care o s-o folosesc eu este de 50gr apilarnil la 1kg miere polifloră dar se poate folosi în concentraţie de până la 10%.
   

     Eu o să-l folosesc în special pentru creşterea rezistenţei fizice, pentru alergat dar şi pentru toate celelalte propietăţi formidabile pe care le are,
     După o perioadă de testare o să-l folosesc şi pe copii, în special pentru a le creşte imunitatea, în perioada rece.

 

Comentarii

comentarii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *