Ce urmează în viitor !?


 

 

     În acest an de grație, 2020, am trecut prin tot felul de evenimente, pe care nu credeam c-o să apucăm să le trăim. Și este abia începutul.

     Din păcate sau din fericire, depinde cum vrei să vezi lucrurile, viteza de trecere a timpului s-a accelerat și de aceea, lucruri pe care poate le așteptam să se întâmple peste zeci sau sute de ani, există posibilitatea reală să se întâmple mult mai repede.

     Avem șanse bune să prindem chiar și un sfârșit al lumii, așa cum o știam noi.

     Tot ceea ce se întâmplă acum și se va întâmpla în viitorul apropiat, sunt lucruri pe care oamenii vizionari le-au scris și repetat de foarte mult timp.

     Direcția pe care am luat-o, noi ca societate, în ultimii zeci de ani, ne-a adus în acest moment. Este o cale firească, pe care au trăit-o toate civilizațiile înaintea noastră.

     Atunci când moralitatea unei societăți dispare, când credința și iubirea ajung să fie mult mai puțin importante decât cultura materialului, civilizația se îndreaptă către autodistrugere. O autodistrugere firească, trupească , pentru salvarea sufletului. Ceea ce nu este rău.

     Singurul mod în care omul modern poate să revină la compasiune, înțelegere și afecțiune, față de aproapele său, este prin suferință.

     Când înțelegem că, la nivel subconștient, toți suntem conectați nu mai putem gândi negativ față de oamenii din jurul nostru. Direcția greșită a celorlalți ne afectează și pe noi. Energia negativă emanată de cei din jurul nostru, creează un mediu toxic, care în timp, ne îmbolnăvește pe toți.

     Societatea, prin cultura trupului și a materialului, a egosimului, încearcă să îndrepte omul către robotizare, desentimentalizare, către piederea valorilor morale, ruperea conexiunilor cu ceilalți.

     Se distruge ideea de comunitate și înfrățire. Numai că suferința celui de lângă tine este și suferința ta și, pe termen lung, te va afecta.

     Oamenii uniți nu au cum să cadă. Nici moral , nici financiar, nici din alte puncte de vedere , tocmai de aceea comunitățile sunt singurele locuri de pe pâmânt unde oamenii încă funcționează normal.

     Digitalizarea vieții ne îndepărtează , ne izolează de ceilalți și tocmai prin apropiere, prin atingere, prin simțirea celuilalt de lângă noi, omul se încarcă energetic.

     Fără îmbrățisări, atingeri, discuții față în față, sentimentele nu mai pot fi exprimate la fel iar energia noastră devine din ce în ce mai puțină.

     Munca online, școala online, viața online te golește de energie pentru că nu este încărcată cu emoții și sentimente. Nu există o trăire reală, fără a avea alte ființe pe lângă tine.

     Ce face un copil după ce se ridică din fața unui ecran ?

     Ori urlă că moare de foame și vrea să ronțăie ceva, ori este agresiv și caută conflictul. În ambele cazuri, el este lipsit de energie și este disperat să se încarce cât mai repede, indiferent cum și de la cine.

     Și către asta ne îndreptăm cu toții, ca societate.

     Există o scădere generală a energiei subtile, din noi, și atunci avem tendința de a mânca exagerat sau a deveni vampiri energetici, prin conflict. 

     Prin toate mijloacele posibile, de manipulare, omul a fost trimis pe o cale greșită, o cale unde anormalul a devenit normal, iar cei care încearcă să fie diferiți, să iasă din turmă, sunt arătați cu degetul sau efectiv condamnați.

     Violența nejustificată și exagerată, sexualitatea exagerată, agresivitatea verbală și fizică, cultura materialului, a personalităților lipsite de orice valore, egoismul exagerat care se transformă în ”respect de sine”, imoralitatea nepedespită, acceptarea unor lucruri anormale, la care nici animalele nu se coboară, au devenit niște normalități, cu care copiii din ziua de astăzi cresc și care, pe termen lung, îi vor afecta foarte grav.

     Lupta s-a dat permanent la nivelul copiilor, pentru că ei sunt viitorul.

     Dar, ceea ce nu a fost luat în calcul, este că foarte mulți copii, care se nasc acum și care s-au născut în ultimii ani, vin cu o altă energie, cu un alt mod de gândire și care vor schimba lumea într-un loc mai bun.

     Pentru ca o societate să evolueze trebuie ca cei cu un mod de gândire greșit, care au trăit anumite lucruri și nu mai pot fi schimbați, să dispară.

 

 

     Se spune că evreii au rătăcit 40 de ani prin pustiu, după ce au fost eliberați din sclavia Egiptului, iar atunci când au reușit să fie cu adevărat liberi, niciunul din cei care plecaseră, și care aveau încă mentalitate de sclavi, n-a mai rămas în viață. Toți aceea care au ajuns să fie liberi fizic, au fost în primul rând liberi la nivel interior.

     De aceea, viitorul nu mai este deschis pentru toată lumea și pentru toate modurile de gândire.

    O explicație logică și frumoasă, legată de ceea ce se întâmplă acum, la nivel global, ne este prezentată în felul următor.

    Pământul este o ființă vie, iar omul , datorită acțiunilor sale ,din ultimii zeci de ani, îi face foarte mult rău. De aceea, acesta s-a hotărât să scape de noi, prin cel mai inofesiv mod cu putință, pentru natură.

     S-a observat, în ultimii ani, o creștere accelerată a rezonanței Schumann (frecvența pe care vibrează Pământul și pe care ar trebui să vibreze toate ființele vii), iar anul acesta salturile au fost din ce în ce mai mari.

     Ce înseamnă efectiv asta ? 

     Practic Pământul își crește vibrația pentru a se apăra de energiile joase. Frecvențele scăzute sunt date de agresivitate, nemulțumire, invidie, gelozie, adică orice fel de emoție negativă.

    Omul pentru a putea supraviețui în viitor trebuie să-și schimbe vibrația, iar acest lucru nu se poate face decât prin întoarcerea la valorile adevărate.

     Se poate, ca în această perioadă, să trăiți diferite schimbări la nivel de percepție, de sentimente, să deveniți mai sensibili la suferințele celorlalți, deoarece se reactivează compasiunea, afecțiunea, iertarea și iubirea.

     Unii pot simți senzații de rău ca într-o detoxifiere puternică, dar toate sunt perfect normale și nu trebuie să vă sperie.

     Cei care vor fi flexibili, acceptând aceste trăiri se vor conecta la frecvența de funcționare a Pământului și vor putea să-și păstreze sistemului imunitar la un nivel de funcționare optim.

     De ce, cei mai afectați, în această perioadă, sunt persoanele de peste 65 de ani și în general bătrânii ?

     Deoarece, pe lângă alte afecțiuni concrete, nu există nici flexiblitate interioară, de schimbare a modului de gândire și funcționare. Exact ca evreii care nu puteau supraviețui cu mentalitatea de sclavi, nici omul inflexibil în gândire, nu mai poate exista în viitor, și trebuie să dispară, ca dinozaurii.

     Pământul a ales o cale ușoară, o așa zisă pandemie, dar la fel de bine putea să fie un război sau alte cataclisme naturale.

     Dar, nu este nimic rău în asta, pentru că totul este spre bine nostru. Binele sufletului nostru, nu al trupului. Salvarea sufletului este mai presus de orice, ceea ce de multe ori se poate face prin pierderea trupului.

     Orice perioadă dificilă va scoate din noi, în mod accelerat, ceea ce se găsește în interiorul nostru. Oamenii vor deveni ori extrem de buni, ori răi și agresivi, peste măsură.

    În orice conflict, noi trebuie să fim apa și nu piatra, ceea ce presupune că apa se poate schimba, iar piatra nu. 

     Oamenii care ies acum și protestează împotriva unor îngrădiri ale drepturilor, deși în esență au dreptate, ei generează tot energie negativă.

     Împărțirea în tabere, cei cu mască și cei împotriva măștii, este la fel un lucru total greșit, pentru că nu contează exteriorul, ci intenția din sufletul omului.

     Dacă eu nu port mască și-l judec pe cel cu mască, că este manipulat, fraier etc. automat o să generez o energie negativă asupra lui și îmi voi pierde starea mea interioară. 

     Dacă eu port mască și devin agresiv asupra unui om care nu face ca mine, atunci iar creez energie negativă , care se întoarce negreșit asupra mea.

     În ambele situații, primul sentiment, al nostru, trebuie să fie de compasiune și înțelegere, pentru omul din fața noatră, altfel punem judecata și dreptatea noastră mai presus de iubire și devenim diavoli.

     Viitorul nu este al omului cu mască sau a celui fără mască, ci a celui care reușește să pună iubirea mai presus de toate celelate judecăți exterioare, mai presus de material și spiritual.

     Ce urmează în 2021 ?

    Numai lucruri bune pentru sufletul nostru, chiar dacă asta înseamnă sfârșitul lumii.🙂

     Gânduri bune.  

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *