Erik și David au devenit antreprenori


 

 

     Un prieten de pe facebook a pornit o inițiativă grozavă de a încerca să ajute 1000 de oameni în următoarele 6 luni. Ce vis frumos are și el.

     Ideea lui mi s-a părut genială așa că am decis și eu să fac un spațiu pe site – Colțul oamenilor buni – unde fiecare om poate să-mi spună ceea ce-și dorește iar eu o să încerc să-l ajut și invers dacă vrei să ajuți pe cineva la fel poți lăsa aici mesajul tău.

     Haide-ți să ajutăm câți mai mulți oameni să-și îndeplinească visele și să-și rezolve problemele.

 

     Le-am povestit băieților mei de această inițiativă și i-am întrebat dacă vor și ei ceva și cum să-i ajut.

     Atât mi-a trebuit c-au început cu o listă de milioane de lucruri pe care vor să le facă – vor să-și facă un teren de fotbal în curte, vor un balansoar de grădină, vor să dea cadouri de Paște, vor să-i cumpere mamei lor diverse lucruri și tot așa.

     Practic este o listă care probabil nu se termină niciodată ca la noi toți dealtfel.

     Ok am înțeles mesajul dar le-am explicat că nu poți să ceri așa milioane de lucruri fără să nu faci și tu ceva. Pentru toate lucrurile acestea ai nevoie de bani și nu să ceri de pomană ci să faci ceva, să creezi ceva, să prestezi un serviciu, să îți găsești o ocupație prin care să ajuți pe cineva cu ceva ca să fi răsplătit.

     Pentru asta le-am zis să facă o listă cu lucruri pe care știu să le facă, sunt dispuși să le facă și care ar putea folosi oamenilor.

     După multe discuții au ajuns la concluzia că singurul lucru util pe care-l știu să facă sunt suporturi de pahar din mărgele de la Ikea care se pot face și sub formă de breloc, agățate în diferite locuri sau sub formă de orice personaj sau desen) având o experiență anterioară când de Crăciun , Maia de la bloc (adică mama mea) le-a comandat mai multe asemenea suporturi cu modele de sărbătoare pentru a le oferi colegilor și în schimb le-a dat niște bănuți pe ele.

     

       

 

 

     Mi s-a părut o idee bună având în vedere că îi ține destul de mult ocupați să facă câte un asemenea model, le dezvoltă creativitatea și răbdarea și învăță că muncind cinstit pot obține anumite beneficii.

    Eu și mama lor le-am promis că o să ne ocupăm de partea de distribuție și c-o să le găsim clienți pentru toate operele lor de artă 🙂

     Așa au devenit Erik și David antreprenori de 2 zile.

     Deja au vânzări record de 7 suporturi și lucrurile merg din ce în ce mai bine. Își fac planuri cum o să cumpere cadouri de ziua unui coleg și alte lucruri de Paște.

     Au primit până și o comandă personalizată de 2 suporturi și sunt în culmea fericirii așa că dacă vreți și voi o asemnea frumuseți nu ezitați să mă contactați. 🙂

 

 

                                                                   Această operă de artă s-a dat cu 25 ron. Incredibil.

 

 

 

 

     Pentru Sărbătoarea Pascală băieții v-au pregătit o serie de modele deosebite care se pot face la cerere în decurs de câteva zile în funcție de starea psihică pe care o au.

 

   

 

 

 

Comentarii

comentarii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *