Tricoul terapeutic – o invenţie care poate schimba lumea


 

 

                        Tricoul terapeutic – o invenţie care poate schimba lumea

 

     Da, acesta este încă un proiect din categoria celor controversate, reacţiile oamenilor la ideea mea oscilând de la ”o idee genială, vreau şi eu”  la ”nimic dovedit ştiinţific, o tâmpenie”.

 

     Pentru a se înţelege mai bine procesul de creaţie, care mi-a luat câteva luni, şi cum am ajuns la produsul final, am împărţit articolul în 7 părţi:

1.    Cum mi-a venit ideea şi cât de importantă este apa pentru organismul nostru.
2.    Cele mai puternice cuvinte care ne pot influenţa viaţa în sens pozitiv.
3.    Aportul energetic uman asupra tricoului terapeutic.
4.    Puterea de energizare a culorii violet.
5.    Cum ne influenţează culorile psihicul şi proprietăţile principalelor culori.
6.    Reiki şi energizarea tricoului terapeutic.
7.    Cum te transformă tricoul pe tine și pe cei din jur. (foarte important de citit)
8.    Informaţii generale de utilizare şi îngrijire a tricoului, cât şi modalităţi de achiziţionare.
     1. Ideea tricoului terapeutic mi-a venit urmărind documentarul despre apă al cercetătorului japonez, doctorul Masaru Emoto

     Pe scurt, domnul doctor a demonstrat că apa îşi schimbă structura în funcţie de informaţia la care aceasta a fost supusă – sunete, gânduri, cuvinte scrise, etc.

     Concluzia generală la care a ajuns dr. Masaru, după terminarea experimentelor, a fost că apa are o memorie şi poate stoca informaţia pe care o primeşte.

     Apa a captat vibraţiile negative din muzica agresivă, din radiaţii produse de aparatele electronice, din cuvinte negative scrise pe sticle.

    S-a observat o îmbunătăţire a calităţii apei atunci când pe recipient s-au scris cuvinte pozitive, când s-au folosit gânduri pozitive sau o muzică plăcută.
multumesc, ma dezgusti, structura apei                                                                                 Aici puteți vedea mai multe imagini cu modul în care se modifică structura apei

 

     Aşa se poate explica şi de ce apa sfinţită de preoţi sau agheasma, chiar are anumite proprietăţi benefice organismului, ea preluând din puterea rugăciunilor pe care le-a ascultat.

     S-a făcut şi un experiment cu orez fiert, pus în mai multe borcane, pe unele notându-se afirmaţii pozitive şi pe altele negative, de genul: bucurie, tristeţe.

     După aproximativ o lună, doar borcanele cu afirmaţii negative prezentau mucegai.

 

     Nu degeaba se spune că trebuie să le vorbeşti frumos plantelor, pentru că ele simt şi vor creşte mai mari şi mai frumoase. Se pare că este adevărat.

 

     Aţi observat vreodată că aproape toate curţile bisericilor au grădini extraordinare?

     Prima oară am crezut că le stropeşte cu agheasmă la rădăcină (se poate şi asta), dar probabil şi datorită muzicii pe care o ascultă tot timpul şi care le influenţează pozitiv.

 

     Plecând de la ideea că apa are memorie, iar noi suntem făcuţi din apă în proporţie de până la 75%, când suntem bebeluşi, putem trage concluzia că organismul nostru are memorie şi este uşor de influenţat de toate informaţiile din jur (muzică, gânduri, cuvinte).

 Deci, dacă purtăm un tricou, sau o altă piesă vestimentară, care conţine cuvinte pozitive, aceste cuvinte vor fi preluate de către apa din organism şi ne vom simţi mult mai bine. Sună logic?

 

     Aţi observat starea psihică şi fizică a persoanelor care se îmbracă, mereu, în chestii negative, cu capete de morţi, şi care ascultă muzică agresivă?

     Teoretic, apa din noi preia această informaţie şi o transmite apoi întregului organism, iar în timp, acest lucru ne poate schimba starea psihică şi fizică.

     

ce face apa pentru tine

 

     Dacă ne gândim că inima şi creierul sunt compuse din 73% apă, plămânii ajung la 83%, rinichii şi muşchii până la 79%, pielea în proporţie de 64% apă şi chiar şi oasele sunt apă în proporţie de 31%, realizăm cât de importantă este apa şi ce influenţă poate să aibă asupra organismului nostru.
     2.    Cele mai puternice cuvinte care ne pot influenţa viaţa în sens pozitiv.

 

     După ce mi-a venit această idee, următorul pas a fost să mă gândesc care ar fi cele mai potrivite cuvinte, pentru a beneficia, la maximum, de această proprietate incredibilă a corpului.

     Se spune că toate lucrurile pe care le faci sau le înveţi, în general, îţi vor folosi în viaţă la un moment dat.
     În timpul cursului de masaj, domnul profesor Dragomir ne-a povestit despre o bioterapeută rusoaică, Djuna Davitasvili, care este renumită pentru tehnicile ei de vindecare, prin intermediul masajului fără contactbioenergie.

     Citind, ulterior, cartea acesteia, am ajuns la un capitol în care te învaţă cum să faci anumite exerciţii, pentru a-ţi mări capacitatea de concentrare, şi cum putem să ne influenţăm viaţa, repetând anumite cuvinte în fiecare dimineaţă.

     Suntem ceea ce vrem să fim – concluzionează Djuna.

     Exerciţiul presupune ca, în fiecare dimineaţă, după ce ne trezim şi facem câteva mişcări de întindere, pentru a scoate corpul din starea de amorţeală, să ne căutăm o poziţie comodă, iar timp de 10-15 minute să repetăm încet, conştientizând ceea ce spunem, următoarele cuvinte:
”sunt puternic , sunt sănătos, astăzi va fi o zi foarte bună, sunt calm şi înţelept, sunt bun, sunt înţelegător”, iar efectele se vor vedea într-un timp foarte scurt.

     Prima dată, când am făcut un prototip al tricoului, doamna care se ocupa cu imprimarea mi-a spus că este foarte frumos, aşa motivaţional, şi că ea încearcă să-şi spună mereu cuvinte pozitive.

 

tricouri personalizate - tricou terapeutic prototip                                                                                                                              Tricou terapeutic prototip

     Când i-am explicat ideea cu apa din corp şi că omul, chiar dacă încearcă să-şi spună lucruri, în cele mai multe cazuri gândurile şi problemele zilnice îi vor distrage atenţia şi nu va reuşi mare lucru, iar faptul că un astfel de tricou este tot timpul pe tine şi preia informaţiile benefice, indiferent ce faci tu în clipa respectivă, i s-a părut o idee genială şi a zis că trebuie să-şi facă şi ea unul.

     După ce am discutat cu mai multe persoane, am ajuns la concluzia că unii oameni nu sunt pregătiţi să poarte tricoul.
     Problema este că mulţi se lasă influenţaţi de părerea celor din jur şi, atunci, o glumă proastă sau o remarcă răutăcioasă te poate face să te simţi prost şi nu asta e ideea tricoului.
Mai există şi cazul în care aveţi o întâlnire importantă şi nu puteţi să vă prezentaţi într-un tricou, oricât de terapeutic ar fi el.

     De aceea, am ajuns la concluzia că toţi aceşti oameni ar beneficia mai mult de un maiou terapeutic.

 

maiou terapeutic                                                                                                     Maiou terapeutic folosit anul acesta la Urbatlon de iubita mea

 

     Gândiţi-vă numai la momentul unei întâlniri importante de afaceri, sau persoanală, dacă sub haina obişnuită purtaţi un maiou terapeutic, ce plus de încredere şi ce succes veţi avea.

     Din acelaşi motiv, şi limba în care va fi scris textul (experimentele au arătat că apa este influenţată de cuvinte şi sunete indiferent de limba folosită) rămâne la alegerea fiecăruia, eu folosind, până acum, doar româna şi engleza, dar se poate personaliza în funcţie de preferinţe.

     La formula Djunei, am adăugat două fraze pe care le-am găsit în foarte multe cărţi, ca factori esenţiali în stabilirea stării psihice a omului.

     În primul rând, majoritatea dintre noi suntem prinşi între problemele trecutului şi planurile de viitor, şi lăsăm să treacă viaţa pe lângă noi, uitând să trăim în singurul moment care chiar există cu adevărat, clipa de faţă.
De aceea, trebuie să ne reamintim nouă, cât şi organismului, că ”Trăiesc în prezent”.

 

     Un alt factor important care stă în calea fericirii noastre este îndoiala
     Ea există în toţi, mai mult sau mai puţin, şi, dacă o lăsăm, ne poate măcina şi ne poate da viaţa peste cap.
În momentul în care punem sub semnul întrebării deciziile pe care le-am luat, sau le vom lua, deja nu mai putem fi mulţumiţi cu viaţa noastră.

     Într-un discurs de pe TED, se explică cum, în momentul în care ai de ales între două variante, apare îndoiala şi te vei gândi mereu dacă ai luat decizia bună sau nu, şi atunci vei deveni nefericit.

 

     Pentru a evita această situaţie, care dăunează mult stării noastre psihice, este important să ne convingem că ”Întotdeauna iau cea mai bună decizie” şi aşa creierul nostru va fi împăcat mereu cu alegerile făcute.

     Apa din organismul nostru va prelua aceste formule şi ne va ajuta în procesul de vindecare.

     Pentru a face tricoul mai plăcut, în special pentru copii, se pot adăuga diferite desene, care să transmită o stare de bine şi de bucurie celui care-l poartă.

 

 

     3.  Aportul energetic uman asupra tricoului terapeutic

 

     Primele tricouri pe care le-am făcut au fost imprimate normal, la firme specializate în domeniu.

 

tricou personalizat - tricou terapeutic prototip                                                                                                                            Tricou imprimat normal

 

     Din păcate, pierdeau mult din libertatea de personalizare (scrisul nu putea fi făcut decât în anumite feluri, dacă îl imprimai sub formă de poză se ştergea după câteva spălări, hârtie de culoare violet nu prea avea nimeni), în plus, cel mai important lucru este că toată treaba era făcută de o maşinărie, deci se pierdea energia personală pe care o dă omul.

     Dar, chiar când voiam să continui pe această cale, deşi simţeam că nu este cea mai potrivită pentru ceea ce gândeam eu c-o să realizez, am avut norocul să povestesc ideea mea unei fete, care, la rândul ei, mi-a dat o idee care până atunci nu-mi trecuse prin minte.

     Mi-am dat seama imediat că era perfectă pentru un tricou terapeutic: scrisul să fie făcut manual, cu carioci sau vopsea specială pentru textile.

     Era mult mai complicat decât să-ţi printeze cineva direct pe tricou, dar era o variantă mult mai bună, din punct de vedere energetic şi pentru o personalizare mai exactă.

     

     Toate lucrurile din jurul nostru au o energie pe care o transmit şi, precum zicea vindecătorul Valeriu Popa: ”Nimic din ceea ce omul gândeşte, simte, grăieşte şi făptuieşte nu se pierde, ci rămâne scris în Memoria Universală”.

     

     Când alegi un restaurant să iei masa, ştiţi care este cel mai important lucru de aflat?
Starea psihică a bucătarului în ziua respectivă.

 

bucatarul fericit face mancarea gustoasa

 

     De ce credeţi că, de obicei, mâncarea de acasă, făcută de mama, este mult mai gustoasă decât în altă parte?

     Pentru că este făcută cu dragoste.
     Acesta e ingredientul secret pe care trebuie să-l punem şi noi în tot ceea ce facem.

 

     S-a făcut un experiment în care două femei au fost puse să gătească aceeaşi reţetă, cu aceleaşi ingrediente, iar rezultatul mâncării a fost total diferit.

     De unde a provenit această diferenţă?

    Din energia cu care a încărcat fiecare dintre ele mâncarea.

 

     În același mod, şi tricoul terapeutic, fiind scris de mână, cu dragoste, va fi mult mai puternic din punct de vedere energetic, față de un tricou imprimat de o maşinărie.

 

     După această descoperire, au urmat o serie de experimente cu diverse carioci şi vopsele, pe tricouri şi maiouri, pe care apoi le-am spălat, la mai multe temperaturi, pentru a fi sigur că rezistă şi nu se strică, dacă le bagi în maşina de spălat.

Concluzia a fost că toate rezistă foarte bine, dacă sunt spălate la maxim 30-60 de grade.

     4.    Puterea de energizare a culorii violet

     După ce am stabilit care sunt cele mai puternice cuvinte pe care le putem folosi în beneficiul organismului nostru, am căutat să amplific puterea acestor formule.

     Mi-am adus aminte că citisem, la un moment dat, cum lumina ultravioletă a soarelui este cea mai bună sursă de vitamina D şi are o mare putere de vindecare asupra omului, influenţând foarte mult şi starea noastră psihică.

     Poate aţi observat că, iarna, când soarele lipseşte mai mult timp sau nu are putere, oamenii au, în general, o stare proastă, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

     

sanatatea luminii solare

 

     Pentru a se putea folosi de aceste proprietăţi şi în lipsa soarelui, cercetătorii germani au inventat nişte granule de zahăr însorit, care se pot consuma pe tot parcursul anului.

     Pentru noi ceilalţi, există o metodă mai ieftină şi mai bună, care se bazează pe ideea de la care am pornit, că apa preia informaţia: apă însorită, într-un recipient de sticlă, de culoare violet.

     Recipientul (pahar, castron) se lasă la soare timp de 30-60 de minute, în intervalul orar 11:00 – 16:00, când lumina solară are cea mai mare putere.

     Această apă este similară cu granulele însorite şi se poate consuma de către orice persoană, sănătoasă sau bolnavă, dând putere şi lumină în suflet.

 

     Am încercat să verific şi eu autenticitatea acestor teorii şi am făcut un experiment, punând la soare, apă într-un pahar violet, timp de aproximativ o oră.

     Singurul lucru pe care am putut să-l dovedesc, cu aparatura din dotare, a fost că în urma însoriri pH-ul apei s-a modificat, apa devenind mai alcalină, ceea ce este un lucru foarte bun.

 

apa insorita

 

     Revenind la tricoul terapeutic, în urma acestor experimente, am ajuns la concluzia că, pentru a mări această forţă a cuvintelor, ele trebuiesc scrise cu nuanţe de violet, iar tricoul îşi va dezvolta capacitatea de vindecare în urma expunerii la soare.

    Practic, atunci când este purtat la soare, apa din organism va prelua, prin culoarea violet, o cantitate mai mare de energie şi, totodată, alcalinizarea corpului va duce la o însănătoşire mai rapidă.

     Totuşi, un tricou scris în totalitate doar cu violet nu este foarte atractiv pentru copii, lucru observat pe băieţii mei, şi atunci, în funcţie de preferinţe, dar şi de nevoi, se pot face unele mici modificări la culoarea textului, şi, precum am precizat mai sus, se pot adăuga şi desene, tocmai pentru a face tricoul cât mai prietenos, transmiţând o stare de bine.

 

     5. Cum ne influenţează culorile psihicul şi proprietăţile principalelor culori

 

     Stabilisem că cea mai bună culoare este violet, dar, în ciuda explicaţiilor mele, o fată mi-a zis că ea ar vrea roz şi, atunci, am înţeles importanţa a ceea ce simţi tu că ai nevoie, culoarea fiind un factor important al modului în care receptăm lumea.

     Vedem lumea în culori, ceea ce înseamnă că trăim într-o lume a culorilor, iar ele ne influenţează conştient sau inconştient psihicul.
     Experimentele arată că, într-un spaţiu unde culorile sunt lipsite de tonuri, de luminozitate, mediul respectiv devine rece şi sumbru, transmiţând o stare negativă.
În sens opus, un spaţiu cu lumină şi unde culorile sunt vii, te face să te simţi bine.

     Chiar dacă percepţia culorilor la nivelul psihicului uman este diferită, în funcţie de privitor, există câteva semnificaţii generale, care transmit, pentru toată lumea, aceleaşi stări, indiferent de vârstă, sex, grad de educaţie sau stare socială.

     a) albastrul – induce o stare de calm, transmiţând o stare de linişte asupra sistemului nervos
– influenţează viteza fluxului sangvin şi a respiraţiei
– foarte bun pentru persoanele agitate, ale căror gânduri sunt într-un zbucium continuu, care sunt în căutarea liniştii sufleteşti

     Albastru este recomandat în special persoanelor care suferă de depresie, insomnii sau anxietate.

 

 

     b) roşu – este expresia forţei vitale, corespunde sângelui, flăcării, roşul reprezintă prezentul

     – contemplarea lui ajută forţa creatoare
– favorizează starea de concentrare
– produce o dorinţă de a trăi, de a dărui

     c) galbenul – corespunde căldurii solare , aspiraţie către un suflet vesel şi fericit

      trezeşte şi stimulează, fiind recomandat persoanelor cu o gândire mai lentă, în ceaţă
– direcţionează gândirea spre viitor

     Personal, pe toate tricourile recomand să se deseneze şi un soare, deoarce îţi transmite o stare de bine, te influenţează pozitiv, exact ca soarele de pe cer , în lipsa căruia simţim o stare proastă.

     d) verde – efectul său este asupra ”eului” nostru, transmiţându-ne o stare de bine, de mândrie personală
     – contemplarea verdelui, a florilor şi copacilor care ne înconjoară, ne vor încărca cu energie regeneratoare şi vindecătoare
– ajută la eliminarea tensiunilor


 

6.    Reiki şi energizarea tricoului terapeutic

 

     Ştiţi ce este Reiki?

     Este o tehnică de vindecare bazată pe ideea că terapeutul poate prelua energie din univers, pe care apoi, prin intermediul atingerii, o poate transmite pacientului, activând procesul natural de vindecare din corpul acestuia, restabilind sănătatea fizică şi emoţională.

     Eu am fost destul de sceptic în privinţa acestei tehnici şi, de aceea, am vrut s-o învăţ şi să văd dacă chiar funcţionează în vreun fel.

     Practic, eu asta făceam şi înainte, masajul fiind un schimb de energii, iar prin intermediul Reiki-ului puteam să transmit o energie mult mai mare, fiind la rândul meu protejat de toate energiile oamenilor cu care intram în contact.

     După ce mi-am luat gradul I, n-am observat schimbări majore în ceea ce făceam, deoarece încă eram sceptic şi nu acceptasem complet ideea că doar așezând mâinile în anumite zone o să rezolv probleme de sănătate.

     Noroc că energia Reiki, sau energia Universului, funcţionează şi curge prin tine indiferent de părerea ta despre ea (probabil este mai puternică, dacă chiar crezi că funcţionează) şi am început să cred şi eu, când persoane care veneau la mine au început să-mi confirme că simt cum mâinile mele sunt foarte calde şi se simţeau din ce în ce mai bine după masaj.

 

reiki si masaj terapeutic
     Primind o astfel de confirmare, am început să cred şi să combin masajul cu Reiki, având rezultate excelente cu toţi oamenii cu care am lucrat.
Starea lor fizică şi psihică s-a îmbunătăţit vizibil, de la o şedinţă la alta, în unele cazuri chiar pe loc (dureri de cap, stări de rău, dureri de spate şi alte afecţiuni).

     Revenind la tricoul terapeutic, Reiki te învaţă că poţi energiza practic orice, de la încăperi, până la orice fel de obiect. Acest lucru fiind foarte util mai ales dacă porţi obiecte second-hand, sau primite de la alte persoane, ele fiind încărcate practic cu energia predecesorului.

     De aceea, nu recomand cumpărarea obiectelor de la amanet, pentru că sigur starea persoanei care a fost nevoită să le dea a fost una proastă, încărcată de probleme.

    Tricoul terapeutic, pentru a căpăta o putere şi o energie mult mai mare, va fi întotdeauna scris de o persoană iniţiată în Reiki şi va beneficia şi de un ritual de energizare.

 

7 . Cum te transformă tricoul pe tine și pe cei din jur

 

     Motivul nereușitei unui tratament este că, degeaba primeşti cea mai bună dietă sau cele mai bune sfaturi, dacă nu poţi să te ţii de ele şi să le pui în practică.
     Orice tratament trebuie personalizat, în funcţie de nevoile omului, tocmai pentru a-l ajuta să-l respecte.

     Gândurile negative sunt întotdeauna mai puternice decât cele pozitive, iar în momentul în care te apuci de un tratament şi nu vei reuşi să te ţii de el 100%, ceea ce este mai mult decât probabil, n-o să vezi partea de 75% bună , o să ai impresia că ai clacat şi că tot ce ai făcut n-are nicio valoare.

     Precum le explicam şi altor persoane, care vedeau lucrurile în modul acesta, şi se învinovăţeau că n-au reuşit să respecte anumite diete: trebuie să vezi paharul de suc băut şi nu cel pe care n-ai mai apucat să-l faci, trebuie să vezi ziua în care ai ieşit la alergat, nu celelalte în care ţi-a fost prea lene să te ridici din pat, să vezi plusul pe care l-ai adăugat stării tale anterioare.

     De aceea, ideea tricoului terapeutic vine fără părţi negative, el oricum îţi va aduce un plus.

     Fie că-l ţii la soare, că dormi în el(util pentru insomnii), că e scris numai cu violet sau că mai are şi alte culori, că îţi transmite o stare de bine doar ştiind că-l porţi, că are şi un efect placebo, toate aceste lucruri trebuie să le vezi ca influenţe pozitive asupra stării tale generale.

     Nu există un mod greşit de a purta tricoul, nu există un timp minim sau maxim în care îşi va face efectul, ci pur şi simplu va începe să-şi facă treaba din momentul în care începi să-l porți cu plăcere.

     Un exemplu concret a fost atunci când mi-am pus, pentru prima oară, un astfel de tricou şi David a început să facă nebuniile lui obişnuite, iar în momentul în care mi-a venit să mă răstesc la el, mi-am adus aminte că pe mine scrie că sunt ”calm şi înţelept” şi atunci mi-am regândit comportamentul, iar băieţii au început să se distreze de minune şi să fie mult mai prietenoşi, după ce le-am explicat cum eu trebuie să fiu calm pentru că aşa scrie pe mine.

 

cea mai grea meserie din lume - parinte                                                                                                                     Cea mai grea meserie din lume – părinte

 

     Practic, nu poţi să te comporţi într-un anumit fel, când pe tine scrie altceva.

     Dacă zici că eşti bun şi înţelegător, n-o să poţi face ceva împotrivă, deci chiar şi simplul fapt că tu conştientizezi aceste lucruri, te transformă într-o persoană mai bună.

     Partea frumoasă este că-i transformă şi pe cei din jurul tău.

     Am observat că lumea te priveşte şi se comportă cu tine altfel, atunci când porţi un asemenea tricou.
Se întâmplă acelaşi fenomen precum în experimentele în care, înainte să cunoşti pe cineva, ţi se spune că omul respectiv are o părere bună despre tine sau te place, şi atunci tu automat te vei purta mult mai frumos cu el, iar rezultatul va fi mai bun pentru toată lumea.

     În momentul în care pe tine scrie că eşti bun, calm , înţelept, înţelegător şi aşa mai departe, oamenii încep să te perceapă în modul acesta şi să se comporte cu tine mult mai frumos, chiar dacă nu te cunosc.

    Este un tricou util şi celor care vor să fie în centrul atenţiei, sau vor să atragă atenţia (cunosc și eu câțiva), deoarece 50% dintre femei se uită la tine şi la ce scrie pe tricou.

 

tricou terapeutic                                                                                                                    Tricoul pe care-l port eu la Cinnamon

 

 

8.  Informaţii generale de utilizare şi îngrijire a tricoului, cât şi modalităţi de confecționare sau achiziţionare

 

     Calitatea materialului, fie că este vorba de tricou sau maiou, întotdeauna trebuie să fie de cea mai bună calitate (bumbac 100%).

     De preferat ar fi tricourile polo, care au şi un aspect mai elegant şi care nici nu vin deranjant pe gât.

     Spălarea trebuie făcută întodeauna la maxim 40-60 de grade

     Este ideal să-l purtați la soare, sau să-l lăsați cât mai mult să se încarce cu energie solară.

 

     Dacă nu puteți să le confecționați singuri, aștept comenzile dumneavoastră.

     Comanda trebuie făcută din timp, pentru că, atunci când vrei să faci ceva de foarte bună calitate și te implici trup și suflet, cum se spune, durează destul de mult, mai ales că n-am timpul și infrastructura necesare pentru a onora, momentan, prea multe comenzi (tocmai am primit o comandă de 20 de tricouri, pentru o firmă, o cantitate foarte mare față de capacitatea mea actuală de lucru).

     Tricourile terapeutice pentru copii vor avea întotdeauna prioritate.

     Prețul unui tricou standard este de 80 ron pentru un copil și 100 ron pentru adult (text violet + desene).
Prețul unui maiou standard este de 70 ron pentru un copil și 90 ron pentru adult (text violet + desene).

Pentru a comanda un tricou sau maiou trimiteţi un email pe adresa tricouterapeutic@gmail.com sau sunaţi la numărul 0722.394.420.

 

     Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în acest proiect şi care mă motivează în toate "nebuniile" mele.

     O zi frumoasă.

gallery

 

Comentarii

comentarii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *