Apilarnil un miracol românesc

 

     În sfârşit APILARNIL
 

     Ştiţi ce este apilarnilul şi din ce se obţine ? Normal că nu. De ce ar ştii cineva aşa ceva că doar nu-i o invenţie românească.


     Apilarnilul este un produs al stupului obţinut din larve de trântor şi care a fost inventat de domnul Nicolae V. Ilieşiu în 1980.
     În copilărie a observat că puii de găină care aveau alimentaţia suplimentată cu pulbere din larve de trântor creşteau mai repede şi mai bine decât toţi ceilalţi şi pornind de la această observaţie şi-a continuat experimentele de-a lungul anilor.


     Apilarnilul este un amestec alcătuit din 97% corpul larvei de trântor şi 3% hrană larvară compusă din lăptişor de matcă, păstură, miere, polen şi apă.

   În momentul recoltării, larvă de trântor conţine aproximativ 10 milioane de spermatozoizi, un asemenea aport nutritional putând corectă probleme de dinamică sexuală masculină.
     Apilarnilul ajută şi la o dezvoltare mai bună a tinerilor de ambele sexe, rezultate spectaculose obţinându-se în special la băieţi.


     În compoziţia lui se găsesc aminoacizii esenţiali, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru, fier, mangan, zinc, potasiu fiind un produs tonic de o foarte mare valoare.

 

apilarnil crud cu miere


     Cine şi de ce ar trebui consumat apilarnilul ? 


     În general omul care-şi preţuieşte sănătate fizică şi psihică ar trebui să-l consume, apilarnilul prin substanţele sale regenerante, vitalizante şi energizante conferă un randament mult mai bun atât intelectual cât şi fizic, asigurând o rezistenţă mult mai mare la efort.


     Persoanele în vârstă care au consumat apilarnil au observat o vitalitate mai bună, o rezistenţă mărită la boli prin creşterea imunităţii, o recuperare mai rapidă din anumite suferinţe specifice vârstei.


     Studiile au arătat că are foarte multe beneficii şi în diferite probleme ginecologice, hepatice, carenţe de diferite tipuri, convalescenţe.


     În urma sau în timpul tratamentelor oncologice, folosirea apilarnilului a avut rezultate uimitoare ajutând chiar la tratarea tipurilor de cancer considerate având origini hormonale feminine, cancere de sân sau genitale.
 

     Ca bărbat te ajută la potenţa dar în special la fertilitate prin îmbunătăţirea calităţii spermei. Viteza, vigoarea şi numărul de spermatozoizi crescând considerabil.


     La sportivi în urmă consumului de apilarnil că supliment nutritiv s-a observat o creştere mai rapidă a masei musculare.


     Apilarnilul simplu se ţine doar la frigider dar de regulă se consumă în amestec cu miere.
     Concentraţia pe care o s-o folosesc eu este de 50gr apilarnil la 1kg miere polifloră dar se poate folosi în concentraţie de până la 10%.
   

     Eu o să-l folosesc în special pentru creşterea rezistenţei fizice, pentru alergat dar şi pentru toate celelalte propietăţi formidabile pe care le are,
     După o perioadă de testare o să-l folosesc şi pe copii, în special pentru a le creşte imunitatea, în perioada rece.

 Un pachet de ţigări

               O colecţie de poze cu alimente care valorează cât un pachet de ţigări.

 

                                                                                  16 iunie 2014

cirese si zmeura in casolete

                                                                                  23 iulie 2014                                                      


porumb morcovi fasole cartofi castraveti ceapa patrunjel

 

                                                                      4 iulie 2014

castraveti ardei piersici caise
Unt de migdale făcut în casă

 

     Cum să faci unt de migdale şi la ce te ajută


     Eu am luat 200gr de migdale, lăsate la înmuiat câteva ore şi decojite, am adăugat puţin ulei de măsline (de preferat ulei de floarea soarelui presat la rece) şi le-am amestecat la robot până au ieşit ca în imaginea de mai jos. Simplu.
 

unt de migdale si miere facut in casa

     Acum să vedem la ce foloseşte.


     1. În primul rând e o sursă de grăsimi sănătoase – micşorează riscul apariţiei diabetului şi a bolilor de inimă, influenţează nivelul colesterolului din sânge.


     2. Pentru noi care nu mâncăm carne este o sursă bună de proteine deoarece conţine mulţi aminoacizi esenţiali.

 

    3. Conţine minerale esenţiale fiind o sursă importantă de magneziu, fosfor (ajută la creştera de oase şi dinţi puternici), cupru şi multe altele.
     Riboflavina şi L-carnitina din ele ajută la buna funcţionare a creierului şi reduce riscul apariţiei bolii Alzheimer.
     Acidul folic şi vitamina B ajută pe perioada sarcinii reduc
ând riscul apariţiei unor deformări ale fătului.


   4. Migdalele sunt singurele nuci şi printre singurele proteine care ajută la alcalinizarea organismului, reduc astfel apariţia bolilor care nu se pot dezvolta într-un mediu alcalin.
   

     5. O gustare bună şi săţioasă pentru copii.

    6. Migdalele sunt considerate împreună cu cânepa nişte superalimente care n-ar trebui să lipsească din dieta unei persoane sănătoase.


     Şi mai sunt şi alte beneficii dar mai citiţi şi voi .

 Ulei anticelulitic cu ardei iute şi piper

 

     Cum să faci un ulei anticelulitic pentru masaj ( varianta 1)


     1. Foloseşti un amestec de piper : negru,roşu,verde,alb

     2. Un ardei iute ( de preferat uscat)

     3. O bază de ulei vegetal, am ales de măsline acum.

     4. Se lasă 2 săptămâni la macerat într-un loc călduţ şi întunecat.

     5. După 2 săptămâni se strecoară şi se adaugă uleiuri esenţiale, de dată această am ales o combinaţie între levănţică,eucalipt, sâmburi de struguri şi portocal.

ulei anticelulitic cu ardei iute si piper

 

     L-am testat astăzi pentru prima oară şi impresia a fost una bună, îţi transmite o senzaţie plăcută de căldură, neîncălzind exagerat de mult, are un miros plăcut şi intră destul de uşor în piele.

     Următorul ulei testat va fi unul în care baza va fi ulei de susan şi voi folosi uleiuri esenţiale de chili, piper negru şi scorţişoară pentru o senzaţie şi mai puternică de ardere a grăsimilor. 🙂

     În masajul anticeluitic e de preferat să foloseşti la început o crema specială care să fie foarte uşor abosrbită de piele iar apoi să se continue masajul cu un ulei anticelulitic.