Top 20 de activități pe care copiii doresc să le facă cu părinții

Un ultim studiu, făcut pe aproximativ 2000 de elevi, din America, cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, arată că peste 73% dintre copii își doresc să petreacă mai mult timp cu părinții lor și consideră că relația cu părinții este chiar mai importantă decât cea cu prietenii.

Vestea bună este că și părinții, în proporție de 70%, cred și vor mai mult timp alături de copiii lor.

Studiul a încercat să facă și un top cu activități preferate de copii dar și de către adulți.

Mai jos este lista cu activități alese de copii, începând de la cea mai atractivă

Top 20 de activități pe care copiii doresc să le facă cu părinții :

1. Să meargă la plaja.

2. Să facă împreună diferite exerciții fizice.

3. Să joace sporturi.

4. Să meargă la piscină.

5. Să iasă la un film.

6. Să meargă în parc.

7. Să aibă o aventură cu cortul.

8. Să-și petreacă o zi împreună ( zoo, muzee, parcuri de distracții).

9. Să se joace jocuri video.

10. Să meargă la cumpărături.

11. Să mănânce în oraș.

12. Să facă trasee montane.

13. Să meargă la un eveniment ( concert, spectacol, eveniment sportiv).

14. Să-și petreacă timpul în mașină ( în drumul spre școală, spre diferite programări sau alte activități ).

15. Să vadă un film acasă.

16. Să pregătească masa împreună.

17. Să mănânce împreună, acasă.

18. Să joace diferite jocuri de cărți sau board games ( catan, dixit, etc).

19. Să facă activități manuale ( desene, picturi, colaje, abtibild , etc )

20. Să fie ajutați la teme.

 

 
Monturi, pinteni, ciocuri de papagal – cauze și tratament

Pentru că foarte multă lume se confruntă cu aceste afecțiuni am zis să caut tot ce găsesc despre ele, în diferite cărți și mărturii ale unor persoane care au suferit, și s-au vindecat de așa ceva.

Să vedem întâi abordarea clasică.

Monturile ( Hallux valgus) apar atunci când degetul mare ia o poziție obligă, spre interior, iar încheietura de la baza lui formează o umflătură în afară. În cazul montului, sunt afectați mușchii locali și tendoanele.

Calcifierile se produc din cauza excesului de acid uric, cu depuneri de urați.

Cauzele, acceptați în mod normal, care duc la apariția montului sunt diverși ,de la încălțăminte neadecvată până la factorul ereditar.

Din punct de vedere al Noii Medicine Germane monturile reprezintă un conflict de depreciere, de cele mai multe ori fiind chiar vorba despre două conflicte simultan.

Cauza adevărată, de cele mai multe ori, este foarte greu de identificat iar dacă problema persistă de mult timp este aproape imposibilă o retragere naturală, căci este o creștere osoasă.

La persoanele foarte tinere există și posibilitatea unei vindecări miraculoase, în momentul identificării cauzei, dar în majoritatea cazurilor este nevoie de stimularea prin masaj , kineto și alte terapii.

Pe lângă tratamentele fizice , corpul trebuie ajutat și din interior , prin eliminarea marilor producători de acid uric, adică produse lactate și carne, pentru o anumită perioadă de timp, undeva la minim 30 de zile.

Regimul de detoxifiere trebuie să conțină legume, fructe, cereale dar spanacul (foarte mult acid oxalic), ștevia, leguminoasele (fasole boabe, mazăre ), ciuperci trebuiesc evitate deoarece conțin purine.

Pe partea psihică,  acumularea de acid uric simbolizează faptul că organismul reține foarte multe emoții negative, trăiri vechi, care , în mod normal, ar trebui evacuate prin urină. Cantitatea mare de acid uric indică foarte multe sentimente agresive, solidificate, de foarte mult timp. 

Practic, persoana afectată, trăiește o stare de frustrare și agresivitate în relația cu cei apropiați, de foarte mult timp, iar această starea îi capteză toată atenția, dacă nu chiar întreaga viața.

Sentimentul că viața proprie este un eșec iar fericirea este doar pentru ceilalți, este o gândire des întânită la persoanele cu foarte mult acid uric în corp.

 

 

 

După masă este recomandat să se bea o infuzie din fructe de cătină și frunze de coacăz negru.