Cum putem schimba oamenii din jurul nostru ?


 

 

     Întâi, trebuie să înțelegem cum și de ce suntem influențați de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

     Toată lumea, presupunem, ca auzit de conceptul de ”aură”, adică de câmpul energetic care există în jurul unui organism. De fapt, aceste câmpuri energetice se găsesc peste tot. Nu există spații goale, ci ele sunt umplute cu energia mediului înconjurător.

     Un om, o familie, își încarcă energetic, zi de zi, casa în care locuiește. Toate spațiile sunt încărcate cu energia celor care își petrec timpul în ele.

     Dar ce mișcă această energie și cum putem influența noi mediul înconjurător ?

     Practic, tot acest aparent vid reacționează la sentimentele noastre. 

     Starea noastră emoțională, pe care o manifestăm, în mod constant, ne determină energia locuinței, locului de muncă și starea psihică a celor apropiați.

     Câteodată intri într-un loc și simți că are o energie bună sau te apucă o stare de rău, de moleșeală. Același lucru este valabil și la contactul cu anumite persoane, dar despre ”vampiri energetici” și ”ce este efectiv deochiul”, o să vorbim altădată.

     Armonizarea spațiului în care trăim , prin elemente de feng-shui, ajută la o mai bună circulație a energiei, purificare și evitarea formării unor blocaje energetice, în anumite zone ale casei. Pentru cei interesați de acest subiect, găsiți articole și sfaturi pe pagina de feng-shui a Danei, un om minunat care, întâmplător, este și consultat, că dacă-i zic maestru feng-shui îi crește trufia prea mult.

     De ce, de cele mai multe ori, ajunge ca omul să schimbe mediul toxic, că este vorba de casă sau de locul de muncă , și imediat să-i treacă toate problemele, toate durerile ?

     Pentru că iese din acel câmp energetic negativ, cu care este încărcat spațiul din jurul său.

     Oamenii de la oraș sunt bombardați, în mod constant, cu energie negativă, de la toate dispozitivele electronice și de la ceilalți oameni din jur.

     Este vital, vital înseamnă NEAPĂRAT, să ieșim din acest mediu, cât mai des posibil, și să căutam natura, care ne încarcă energetic pozitiv și ne descarcă de cea negativă , protejându-ne, în același timp, de încărcătura electromagnetică.

     Apa, aerul și pământul sunt elementele care ne ajută să ne descărcăm energetic și ar trebui folosite imediat ce simțim că ne cuprinde o stare de rău.

     Revenind la puterea noastră de a influența spațiul înconjurător, prin intermediul sentimentelor, este important să înțelegem și să credem în capacitățile extraordinare pe care le avem.

    Avem darul de a modela lumea, atunci când trăirile noastre sunt foarte puternice. 

     Plecând de la această idee, acum câteva zile, fără intenție, am simțit și trăit acest lucru, pe pielea mea.

 

 

     Mă aflam în centrul orașului, în zona Pieței Romane, când am observat un bătrânel care căuta prin coșurile de gunoi. Era un om în vârstă, bine îngrijit, care părea să fi fost cineva la viața lui, gen profesor, dar pe care soarta l-a dus pe cărări nebănuite.

     Urmărindu-l, m-a cuprins, ceea ce orice om ar fi simțit în locul meu, un sentiment de compasiune și imediat am simțit nevoia să-l ajut cu ceva. Natural, prima oară, începi să te cauți prin buzunare.

     Aveam doar câteva monezi de cinzeci de bani și mi-a fost jenă să i le dau.

     Atunci, plecând de la ideea că totul este influențat de ceea ce noi simțim, trebuia ca sentimentul meu de compasiune să fie resimțit de cei din jur și cineva până la urmă să reacționeze.

     Am continuat să-l urmăresc încercând să păstrez același sentiment de afecțiune și compasiune.

     Cineva trebuia să se conecte, că doar aveam ”wirellesul compasiunii” activat. 

     După încă câțiva pași o doamnă, care se tot uita înapoi, s-a oprit , în mijlocul drumului, și a început să se caute în geantă.

     Am simțit că sigur va scoate niște bani să-i dea bătrânului. Era un sentiment pe care îl știai 100%.

     Și, normal, exact așa s-a întâmplat.

     A scos 10 lei și l-a urmărit pe bătrân ca să-i dea banii, după care a plecat fericită.

     Un domn, care se afla la vreo 2 metrii, în fața ei, a urmărit toată scena și imediat a scos și el 5 lei și s-a dus să-i dăruiască.

      După încă vreo zece metrii bătrânul a ajuns în dreptul meu.

     Și-a întors privirea și a început să zâmbească, de parcă știa că toate aceste lucruri urmau să se întâmple. Avea o siguranță și o fericire în privire, de parcă spunea : ” – Vezi ce pot face sentimentele noastre ?”

     Într-un gest necontrolat, i-am zâmbit înapoi și i-am oferit tot ce aveam prin buzunare, iar el a continuat să mă privească în ochi și să zâmbească cald.

     ”- Nu despre bani este vorba !” transmitea din toți porii și din energia pe care o emana.

     Probabil, cum scria într-o carte înțeleaptă, era un înger care doar ne dădea șansa să scoatem ce este mai bun din noi.

 

     Acum, încercați acest experiment, de a influența reacția și gândurile celor din jur prin puterea sentimentelor voastre.

     Exteriorul este interiorul nostru și avem capacitatea de a-l schimba în bine.

     Puterile noastre sunt incredibile, pentru că suntem ființe Divine, dar trebuie doar să ne reamintim.

     Gânduri bune.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *