Cum pot să vă ajut


                   Aici găsiţi toate lucrurile în care cred eu şi pe care le promovez pentru a îmbunătăţi starea psihică şi fizică a oamenilor.

 

 

Programe pentru sănătatea dumneavoastră :

 

     Masaj terapeutic + energizare Reiki+ Trigger point therapy –  Ameliorează sau chiar vindecă, în funcţie de gravitatea problemei, dureri de spate, dureri de cap, dureri şi contracturi musculare, probleme cervicale 

     Terapie antistres – Tratează cu succes stările de anxietate, depresie, insomnii, creşte imunitatea prevenind imbolnaviriile, reduce stresul şi starea de rău apărută în cazul urmări unei diete dezechilibrate pentru organism   (ex: dieta Dukan) 

     Reflexoterapie  

     Masaj anticelulitic – reduce şi elimină aspectul de "coajă de portocală", tonifiază pielea, ajută la eliminarea toxinelor care stagnează în anumite zone (membre inferioare, fese, abdomen), stimulează circulaţia sistemului limfatic, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui,

Nu sunt adeptul masajul anticelulitic doar zonal deoarece această afecţiune, celulita, se poate repara mult mai bine şi mai eficient prin tratarea întregului organism.

Corpul nostru este un mecanism foarte complex iar în momentul când apare o asemenea "defecţiune" înseamnă că el nu mai funcţionează corect fiind supraîncărcat cu toxine.

Dacă celulita sau depunerile de toxine se găsesc în cantităţi mai mari, vizibile, în special în zonele apropiate sistemelor de evacuare ale organismului ( ex: abdomen sau coapse) asta nu înseamnă că doar masând zona respectivă problema se va rezolva.

Întotdeauna trebuie căutată şi tratată cauza problemelor şi nu numai simptomele acestora.

 

     Consultanţă de evaluare nutriţională  – scădere/ creştere în greutate,

     Interpretarea jurnalului alimentar – timp de 7 zile trebuie să notezi tot ceea ce mănânci sau bei. Cu ajutorul acestor date vom afla ce impact are alimentaţia asupra greutăţii tale, carenţele de vitamine şi minerale care pot influenţa atât starea fizică cât şi cea psihică,  combinarea corectă a alimentelor şi influenţa lor asupra digestie, ponderea alimentelor alcaline-acide ( ideal 75% alcaline -25%acide), procentul de alimente care provoacă inflamaţii în organism.

     Verificarea tiroidei şi influenţa ei asupra stării noastre de sănătate 

     Program personalizat de nutriţie

      Tratament Reiki 

 

     Important ! 

 

1. Pentru că fiecare om este unic şi toate tratamentele sunt personalizate preţurile variază în funcţie de complexitatea acestora cât şi de posibilităţile fiecăruia.

2. Pentru orice persoană care îşi doreşte cu adevărat să facă o schimbare în viaţă sau are neapărat nevoie de ajutorul meu, se va găsi întotdeauna o soluţie.

3. Deoarece am credinţa că fiecare om are scopul lui pe lumea aceasta, pasiuni şi talente cu care a fost înzestrat de la Dumnezeu, atât programele mele de sănătate cât şi magazinul virtual acceptă ca monedă de schimb TROCUL.