Cum să dezinfectezi casa fără niciun efort în plus   Modificata recent !


 

 

     Cel mai rapid și eficient mod, de a dezinfecta o locuință, fără a consuma timp sau bani, în plus, este de a folosi uleiuri esențiale atunci când dăm cu aspiratorul.

     Înainte de a ne apuca de curățenie, turnăm câteva picături de ulei esențial în filtru de la aspirator sau pe un șervețel, așa cum sugerează poza de mai jos, iar apoi începem aspirarea.

     Combinația ideală, atât din punct de vedere fizic cât și energetic , este de ulei esențial de tămâie și tinctură de propolis

     Propolisul este recunoscut pentru propietățile sale fiind antimicrobian, antifungic, antiviral, detoxifiant, odorizant. Răspândirea în aer, a acestuia, duce la eliminarea unei bune părți din germeni, reducând riscurile apariției unor boli respiratorii. Testele făcute în camere cu colectivități au arătat o scădere considerabilă a tuturor afecțiunilor, dar în special a celor care afectează căile respiratorii și plămânii : astm bronșic, bronșită, viroză respiratorie etc.

     Aceste beneficii s-au datorat faptului că prin folosirea propolisului încărcătura microbiană a aerului a scăzut foarte mult. De aceea, utilizarea în mod constant a acestuia, în aerul respirat, a dus la micșorarea apariției unei liste întregi de afecțiuni, comune : laringită, sinuzită, pneumonie, răceală.

     Tămâia vine să completeze și să potențeze efectele propolisului.

La fel ca și propolisul, tămâia este cunoscută pentru influența ei, pozitivă. asupra bolilor respiratorii. 

 

Comentarii

comentarii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *