Vitamina A – andive, ardei iute, avocado, broccoli, caise, cartof dulce, conopidă, dovleac, dovlecel, frunze de nap, iarbă acră (Cymbopogon Citratus), mere, morcovi, papaia, pepene verde, prune, roşii, spanac şi sparanghel.
Vitamina B1 – bame, cartofi, fasole, verdeţuri, linte, mazăre, melasa brună, nuci, nuci americane, orez brun, portocale, seminţe de floarea-soarelui, sfeclă şi tărâţe de orez.
Vitamina B2 – avocado, banane, frunze de sfeclă şi de nap, cereale, germeni de grâu, grepfrut, verdeţuri, mere, migdale, morcovi, nucă de cocos, prune, seminţe de floarea-soarelui, tărâţe de orez, varec şi varză de Bruxelles.
Vitamina B3 – cartofi, germeni de grâu, verdeţuri, migdale, nuci, orez brun, orz integral, rubarbă, seminţe de floarea-soarelui, tărâţe de orez
Vitamina B5 – avocado, banane, broccoli, conopidă (partea verde), fasole, lăptişor de matcă, verdeţuri, mazăre, melasa, portocale
Vitamina B6 – alune, ardei verde, avocado, banane, cantalup, cartofi, germeni de grâu, legume cu frunze verzi, melasa brună, miere, morcovi, nuci, orez brun, prune, salate, seminţe de floarea-soarelui, varză.
Vitamina B9 – avocado, banane, broccoli, cantalup, cartofi irlandezi, ciuperci, curmale, fasole, germeni, lăptuci, legume cu frunze verzi, nuci, salate, sfeclă, spanac, sparanghel, varză, varză de Bruxelles.
Vitamina B12– banane, frunze de tătăneasă, struguri Concord, seminţe de floarea-soarelui, varec.
Vitamina B13 – calciu, acid orotic
Vitamina B15 – nuci, orez brun, seminţe
Vitamina B17 – afine, caise, mai ales sâmbure de caisă, fasole, năut, sâmbure de piersică sau de prună, mure, seminţe de in, zmeură.
Vitamina C – toate fructele şi legumele, dar mai ales în acerola, ardei gras, ardei iute, avocado, banane, broccoli, cartofi, coacăze, conopidă, fragi, guava, citrice, frunze de nap, mango, mere, mure, măceşe, papaia, pătrunjel, prune, roşii, spanac, vişine, varză etc
Vitamina D – ciuperci, seminţe încolţite, lucerna, seminţe de floarea-soarelui, germeni de grâu (vitamina D de la soare e cea mai bună)
Vitamina E – avocado, broccoli, germeni de grâu, lăptuci, legume cu frunze verzi, mazăre, nuci, orez brun, seminţe crude şi încolţite,
spanac, sparanghel, uleiuri vegetale neprocesate şi nerafinate.
Vitaimina F – germeni de grâu, nuci, seminţe de în, ulei de măsline, ulei de şofran şi de floarea-soarelui, uleiuri vegetale neprocesate şi nerafinate
Vitamina H – alune, anumite specii de ciuperci, banane, mazăre verde, migdale, roşii, tărâţe de ovăz
Vitaimina K – spanac, varză, sparanghel, broccoli, conopidă, roşii, morcovi, varec, lucernă, melasa brună, frunze de nap, legume verzi, clorofilă
Vitamina P – caise, vişine, ardei iute, grepfrut, lămâi. Fructe şi legume proaspete, în special citrice, ardei verde, struguri, fragi, căpşuni, coacăze, prune
Vitamina T – seminţe de susan, tahini
Vitamina U – suc proaspăt de varză, varză proaspătă
Colina (Vitamina B7) – grâu, legume cu frunze verzi, varză, conopidă, năut, linie, alune, leguminoase.
Inositol – majoritatea fructelor şi a legumelor cu frunze verzi
PABA – melasă, tărâţe, orez brun, seminţe de floarea-soarelui, germeni de grâu.